Am avut sansa sa ajung la acest centru unde am gasit ingrijire excelenta pentru sotul meu care sufera de o boala grava si are nevoie de recuperare si ingrijiri paliative. Atentia si profesionalismul cu care este ingrijit, ne fac amandurora zilele si noptile mai usor de trecut. Medici si Ingrijire medicala impecabile Conditii hoteliere comparabile cu clinici din Franta unde am fost internati pt aceeasi afectiune. In plus fata de Franta, antreprenorii sunt mereu prezenti intre pacienti, devin prieteni si sustinatori ai intregii familii afectate de boala unuia dintre membrii ei. Va multumesc din suflet ca existati!

Dana Raba Sofianhttps://www.facebook.com/pg/Centrul.Medical.Sf.Sava/reviews/

Când condițiile sunt de 5 stele, personalul este de 5 stele nu poți sa acorzi decât 5 stele pentru ca este maxim din cat poți da!

Daniela Durlanhttps://www.facebook.com/pg/Centrul.Medical.Sf.Sava/reviews/

Mă gândesc că așa ar trebui sa fie orice spital de stat. Din păcate, realitatea este dură. Am vizitat astăzi spitalul Sf. Sava și mi-am schimbat percepția despre noțiunea de spital. Aici am întâlnit oameni minunați,dedicați profesiei medicale, pe care o înnobilează și o ridică la adevărata ei valoare.Acum știu clar ce îmi doresc atunci când viața m Ioea va ajunge in acel punct în care nu voi mai putea să-mi port anii. Va mulțumesc că existați!

Patricia Ionescuhttps://www.facebook.com/pg/Centrul.Medical.Sf.Sava/reviews/

Un spital unic in tara, cu conditii, management si personal cum nu am mai intalnit, preluand cazurile cele mai grave si mai complexe. Din cate stiu eu, este singurul centru de paliatie la standarde occidentale din Romania. Iar centrul de recuperare are rezultate exceptionale. Tineti-o tot asa!

Tom Barnatanhttps://www.facebook.com/pg/Centrul.Medical.Sf.Sava/reviews/

Batranetea e văzută de cele mai multe persoane ca fiind o colecționara de boli si suferințe. Ea aduna astfel de lucruri, dar nu se rezumă doar la ele. Pentru unii, bătrânețea sta intr-o veșnică nemultumire, pentru ca nu sunt tratați cum trebuie, pentru ca familia nu le acorda timp suficient, etc dar pentru altii ea inseamna liniște, retragere în ei insisi, o preocupare mai intensă pentru „a fi” si nu pentru „a face”.
Sunt persoane care nici după trecerea anilor nu simt nevoia să se împlinească spiritual. Acelor persoane le este greu să își asume suferințele si neputințele vieții si ajung cu ușurință la disperare.
Dimpotrivă bătrânul care sta de vorba cu Dumnezeu pe primește cu bucurie pe toate.
In toate gândurile mele bătrânețea este etapa de viață în care te simți singur si abandonat si ma cutremur la ideea propriei mele înaintari în vârstă.
Am vizitat căminul de bătrâni Sfintii Sava si Teodosie cel Mare, am cunoscut oamenii care i-au dat viață si am simtit ca aici mi-ar plăcea să trăiesc dacă nu aș putea sa-mi port singura de grija.
Este un loc în care ti se umple singurătatea si care te va menține activ, dacă nu fizic cel putin psihic, spiritual și sufleteste.
Este un loc care poate aduce frumosul si demnitatea în cenușiul si tristețea apusului.
Am început să cred că orizontul morții, al încheierii socotelilor cu viata poate fi si luminos.

Cristina Teodorescuhttps://www.facebook.com/pg/Centrul.Medical.Sf.Sava/reviews/

Stimata Doamna Director,

A trecut mai bine de jumatate de an de cand mama mea, in urma unei fracturi de sold si a unor complicatii postoperatorii, este ingrijita cu o deosebita atentie in acest centru de recuperare.
Doresc sa va multumesc pe aceasta cale, pentru implicarea dumneavoastra cat si a intregului personal in rezolvarea problemelor medicale create de pacientii suferinzi si rabdarea de care dispune personalul medical in fata capriciilor batranetii.
De cate ori am venit in vizita la mama, nu am intampinat nici o problema cu privire la calitatea serviciilor de curatenie, servirea mesei, programele de recuperare, ingrijire personala, asigurarea confortului, respectarea tratamentului medicamentos, asistenta psihologica.
Si daca vorbim de recuperare, dupa complicatiile postoperatorii care au insemnat 3 interventii chirurgicale, asistata de personalul medical mama a inceput sa mearga cu cadrul metalic.
Multumesc si personalului care vegheaza la buna organizare si functionare a serviciilor descrise.
Daca as fi nevoit sa fac o observatie ar fi chiar o problema, astfel, nu am nimic de comentat. Recunosc ca, uneori si chiar foarte des, mofturile batranilor sunt asemanatoare cu cele ale copiilor mici, peste care se adauga durerile batranetii si afectiunile fiecaruia, iar pentru toate acestea trebuie multa rabdare si profesionalism.
Va doresc in continuare, sincere multumiri si recunostinta !
Cu mult respect !

Ruse Dan Alexandruhttps://www.facebook.com/pg/Centrul.Medical.Sf.Sava/reviews/

Bunica mea este cazata in acest centrul si pot spune ca excelența este la ea acasa. Felicitări si sa rămâneți asa!

Lavinia Cristina Serbanhttps://www.facebook.com/pg/Centrul.Medical.Sf.Sava/reviews/

Arată super și ţinănd cont ca este sub îndrumarea a doi oameni inimoși care lucrează de mult în sistem si serviciile vor fi pe măsură.

Niculae Geamanuhttps://www.facebook.com/pg/Centrul.Medical.Sf.Sava/reviews/

Bătrâneţea este vârsta renunţărilor şi-a umilinţei spunea dna Ileana Vulpescu prin 2005 .
Exista si locuri in care oamenii fac tot posibilul sa nu fie asa … oameni la care am apelat atunci cand toata grija si afectiunea ce le-o ofeream parintilor mei acasa nu mai era de ajuns pentru suferinta si neputinta lor .
Multumesc din suflet intregii echipe a Centrului Medical de Geriatrie, Recuperare medicala și Îngrijiri Paliative Sfântul Sava din Pantelimon unde am descoperit ca este posibil ca si in Romania cei in varsta , neputinciosi , in grea suferinta ,sa fie tratati pe langa profesionalism si conditii la cele mai inalte standarde si cu mult respect , atentie si empatie .
Toata aprecierea , respectul si multumirea Doamnei Alina , ce pare ca nu doarme ,nu mananca , nu pleaca niciodata din Centru – este permanent prezenta, pentru intelegerea , ajutorul , caldura si incurajarea ce ni le-a oferit intr-unul dintre cele mai grele momente pentru familia noastra .
Ma inclin in fata doamnelor doctor , doamnelor asistente , echipei de fizio-kinetoterapeuti , doamnelor infirmiere carora le multumesc din suflet pentru ca isi fac meseria cu atata pasiune si devotament
Dumnezeu sa va dea sanatate si putere pentru mai departe !

Skaf Corinahttps://www.facebook.com/pg/Centrul.Medical.Sf.Sava/reviews/

Acum 4 luni l-am adus aici pe sotul meu…suferise un AVC si avea hemipareza stanga..am venit cu salvarea de la Constanta…pe targa. In momentul in care am ajuns aici am fost intampinati de niste oameni minunati,care ne zambeau si vorbeau cu noi ca si cum ne cunosteam de o viata…a fost momentul in care pentru prima data am simtit ca exista o speranta.Este de 4 luni aici si sotul meu merge…singur..ajutat de un baston…dar merge. Nu am cuvinte sa multumesc acestor oameni deosebiti care au facut posibil ca visele noastre sa devina realitate.Totul este la standarde inalte,de la cazare,mancare,curatenie…tot personalul foarte bine pregatit si in primul randsunt OAMENI…OAMENI care fac tot posibilul sa aline sufletul,durerile,fricile altor oameni care trec prin acest cosmar.Va multumesc din suflet ca existati! Recomand cu incredere si caldura acest loc minunat unde visele chiar devin realitate!Va doresc noi succese in continuaresi tineti-o tot asa…reusiti sa puneti la loc bucatile unui suflet lovit dureros de viata! MULTUMESC!

Zica Durachttps://www.facebook.com/pg/Centrul.Medical.Sf.Sava/reviews/