Centrul Medical de Geriatrie, Recuperare Medicala si Ingrijiri Paliative Sfantul Sava (Centrul Medical Sfantul Sava) este un spital privat, cu regim de spitalizare continua. Nu se fac internari de o zi sau in regim ambulatoriu.

Este un spital construit si sustinut exclusiv din fonduri private, fiind o afacere de familie. Se bazeaza pe experienta de cinsprezece ani acumulata de managerii Centrului in domeniile asistentei medicale la domiciliu, a pacienti oncologici, cu AVC-uri si alte forme ale paliatiei, precum si din ale afacerilor internationale.

Centrul Medical Sfantul Sava primeste pacienti cu AVC-uri (toate formele de AVC), in stare vegetativa si alte forme ale bolilor neurologice si degenerative (inclusiv scleroza in placi), pacienti oncologici, cei cu escare, cu accidente ortopedice in faze incipiente sau avansate de recuperare.

Se ofera o gama larga de servicii pe toate domeniile acreditate – geriatrie, recuperare si paliatie. Durata unei internari este de la doua saptamani, pana la o luna, uneori mai mult, in functie de afectiunile medicale si dorintele pacientului/apartinatorilor.

Centrul Medical este o cladire cu trei etaje, are saloane personalizate, este dotat cu cele mai moderne facilitati de cazare si tratament, cu aparatura si tehnica de ultima generatie si personal medical specializat. Sunt angajati in regim continuu si de colaborare 8 medici specialisti, 18 kinoterapeuti, 12 asistente medicale, 26 de infirmiere, 8 ingrijitoare.

Spitalul are incalzire proprie, are 3 ambulante autorizate pentru transport pacienti, beneficiaza si de serviciile unui personal calificat si specializat pe domenii ce asigura functionarea eficienta si profesionista a institutiei. In plus, Centrul Medical are bucatarie proprie, 2 maestri bucatari si 2 ajutoare de bucatarie, inclusiv medic nutritionist.

Institutia e in continua dinamica pana va functiona la capacitatea maxima, avand proiecte in derulare ce vor duce la extinderea schemei de personal.

Cladirea Centrului este situat la 10 km de Bucuresti, in judetul Ilfov, Orasul Pantelimon, pe strada Cozieni nr 2. Ca reper, este prima cladire pe dreapta, pe drumul ce duce la Manastirea Pasarea.

Tariful pe zi este de 195 lei in saloane cu 3 paturi si de 295 lei in saloane cu doua paturi. Capacitatea maxima a spitalului este de de 90 de paturi.

In tarife se include: cazarea, 3 mese pe zi, vizita medicala zilnica, supraveghere 24 de ore din 24, facuta de medici, asistente si infirmiere medicale, o sedinta de kinetoterapie/fizioterapie/ masaj medical in functie de diagnostic.

In acelasi cost, pacientilor spitalului le sunt oferite pijamale, halate, papuci medicali, carucior cu insotitor, iar in saloane, pe langa baie proprie, mai exista scaun de baie si toate produsele de igiena corporala oferite de spital, aparat de oxigen, perfuzor, televizor, iar paturile sunt dotate cu saltele si perne antiacarieni.

In tarif mai sunt incluse sedinte de psihoterapie, logopedie, socializare si lucru in grupuri, EKG, ecografie, glicemie, tensiune, asigurarea medicatiei individualizate stabilita anterior internarii de medicii curanti specialisti ai pacientului (nu se asigura medicatia individualizata, pacientul isi aduce de acasa medicamentele)

Centrul Medical asigura consult medical la internare si externare, pronosticul afectiunilor si tratamentul curent, control si evaluare ulterioare. Se mai asigura consultanta din partea unui asistent social pacientilor si insotitorilor apartinatori pentru a rezolva problemele lor individuale. La a doua internare se face o reducere de tarif de 10 la suta.

Restul serviciilor sunt contra cost, in regim privat. Lista urmeaza sa se definitiveze si va fi afisata in cel mai scurt timp.

Dupa incheierea contractului cu CNAS, unele din costurile pe domeniile recuperarii medicale, fizioterapiei, geriatriei si bolilor paliative vor putea fi compensate si prin intermediul CNAS, conform legislatiei in vigoare.

Manager,
Alina Ion

Telefoane de contact:
0724 021 090
0724 338 881

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *